1

PLC

Projektovanje koncepta

2

Roboti

Brzina i rešenje

Sad je došlo vrijeme! Želite krenuti ili intezivirati uvođenje digitalnih rješenja u svoju kompaniju!

Bilo da je riječ o generalnoj digitalnoj infrastrukturi, modernim softverskim rješenjima ili uvođenju interneta stvari, tj. metoda Industrije 4.0, smatrate da će digitalizacija vašem poslovanju značajno pomoći u rješavanju vaših problema?

Ne činite grešku koju mnogi učine, nego učite iz tih grešaka. Digitalni sistemi za vaše poslovanje se prvo trebaju detaljno isplanirati.

Dakle, prvi je korak nakon izrade idejnog rješenja da se izvrši precizno projektovanje koncepta, detalja, načina i tehnologije izvođenja, specifikacija opreme i radova, jednom rječju tehnička-operativna priprema ili inžinjering.

Ukoliko ne raspolažete vlastitim kadrovima za pomenuti inžinjering ili se jednostavno želite fokusirati na svoju ekspertizu i posao, naš inžinjering tim će vam pružiti svu moguću pripremu koja će rezultirati preciznim projektnim, opisima i specifikacijom opreme. Osnovni cilj je da vaša kompanija postane još bolja. Jer u svakoj dobroj kompaniji se krije jedna digitalno još bolja!

Za više infomacija na raspolaganju vam je naš tim, Kontaktirajte nas.

Svi navedeni software se povezuje sa digitalnim podacima pomoću LoRa mreže i sistema IIOT, i sistemima za upravljanje procesima kao što su PLC, CNC mašine, SCADA sistemi, i razne vrste skenera i NFC uređaja.

Takođe se integrišu sa ERP softverima na različitim nivoima integracije.

Kao što smo i naveli u slučaju da korisnik poseduje ili želi da implementira software koji više odgovoara njegovim poslovnim potrebama Yanoka će Vam pomoći da izaberete adekvatno rešenje u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.